Tiny Houses Techum

Meer leven met minder

Meer info

Schuur Tiny Houses Techum


De voorbereidende werkzaamheden voor de Tiny Houses in Techum zijn inmiddels afgerond. De bouwwerkzaamheden kunnen nu echt beginnen. De nieuwe bewoners van de Tiny houses zijn nog druk met de voorbereidingen, maar we verwachten dat de eerste bouwactiviteiten rond eind januari/begin februari zullen starten. Als eerste wordt de schuur geplaatst. Bouwbedrijf Kimsma start hier in de loop van volgende week mee. De planning van deze werkzaamheden is sterk afhankelijk van het weer. We gaan de vorderingen volgen en houden jullie op de hoogte. Hieronder een paar beelden van de schuur.

De bouwwerkzaamheden kunnen nu echt beginnen. De nieuwe bewoners van de Tiny houses zijn nog druk met de voorbereidingen, maar we verwachten dat de eerste bouwactiviteiten rond eind januari/begin februari zullen starten.

Als eerste wordt de schuur geplaatst. Bouwbedrijf Kimsma start hier in de loop van volgende week mee. De planning van deze werkzaamheden is sterk afhankelijk van het weer. We gaan de vorderingen volgen en houden jullie op de hoogte. Hieronder een paar beelden van de schuur.

 Terug naar overzicht

11 januari 2019