Tiny Houses Techum

Meer leven met minder

10 kavels voor tiny houses in Techum

Tiny Houses Techum

Schrijf je nu in voor een kavel!

Tiny Houses Techum

Techum


Techum is het eerste buurtschap dat in het gebied ten zuiden van Leeuwarden is gebouwd. Het buurtschap is vernoemd naar de gelijknamige boerderij.

Het is zeker geen doorsnee-nieuwbouwwijk met allemaal dezelfde huizen. In Techum is veel afwisseling, in een rijtje huizen is bijna geen woning hetzelfde zijn. Er gebeurt altijd iets bijzonders. Dat kan een dakkapel zijn of een andere goothoogte of de afwisseling van rode en zwarte daken. Het kan ook zijn dat de voorgevel wat verder weg staat van de straat, zodat sommigen huizen een brede stoep hebben en andere een voortuintje. Door dit soort verschillen biedt Techum een heel gevarieerde aanblik. 


Alle voorzieningen dichtbij!

In Techum kunt u meteen gebruikmaken van alle voorzieningen die in De Zuidlanden zijn gerealiseerd, waaronder de Brede school, de natuurspeelplaats, de ijsbaan en het gezondheidscentrum de Techumerpleats in de voormalige boerderij van Techum.

Over winkelen gesproken: per fiets bent u binnen enkele minuten bij de supermarkt Lidl in Techum, hier vindt u ook een cafetaria. In de nabijgelegen wijk Zuiderburen vindt u de Jumbo en de Hema. En als u dan nog even doorfietst bent u in het levendige hart van Leeuwarden, Culturele Hoofdstad 2018. Leeuwarden heeft naast een breed cultureel aanbod een ruime diversiteit aan winkels; van vele kleine, vaak bijzondere speciaalzaken tot de grote winkelketens.